Njut av livet

Fullt ös - medvetslös. Livet går i 100 km/h och det är helt underbart. Jag jobbar och jobbar, njuter av livet. Jag umgås med mina vänner och mår bara sjukt bra. Jag inser hur viktiga mina vänner är och hur mycket jag behöver dom, hur mycket dom betyder för mig. Hur har jag kunnat klara mig utan dom? Jag har inte en aning men jag är väldigt glad över att få ha dom som mina vänner.

För ett tag sedan köpte jag ett vitt hjärta med texten "Njut av livet" och det är precis vad jag gör just nu! Det var länge sedan jag verkligen njöt av att leva. Men jag är lycklig och njuter hela tiden. Det bara slog mig förut att man verkligen ska njuta av livet. Nu ska jag se till att njuta ännu mer. Jag ska göra vad jag känner för, jag ska göra sådat som får mig att må bra. Ingenting kan stoppa mig. Jag fattade ett väldigt viktigt beslut för några veckor sedan och jag känner att jag gjorde helt rätt. Det kunde inte ha blivit bättre. Jag är glad över de två år vi fick ihop och jag ser tillbaka på dom med glädje. Jag är inte bitter och jag ångrar heller ingenting. Jag är tacksam över att jag fick de där två åren ihop med just honom. Jag hade inte velat gå miste om det. Han är en fin människa och gav mig väldigt mycket, både bra och dåligt. Jag har varit olycklig många gånger under de här två åren men jag har försökt att intala mig själv att det skulle bli bättre. Till sist insåg jag att jag hade gått under om jag inte hade tagit det här beslutet. Men jag är tacksam ändå, för utan den här karusellen hade jag inte varit den jag är idag.

Just nu sitter jag hemma och verkligen gör ingenting för första gången på hur länge som helst. Jag fixar mina naglar för att koppla av. Jag njuter av att bara få vara hemma och göra ingenting alls, jag har inte ens dåligt samvete. Tidigare idag var jag och toppade håret så nu är barret lite fräschare och friskare. Känns jättebra. Väl investerade pengar, måste jag säga! Nu ska jag fortsätta att göra ingenting för att orka jobba de här dagarna som återstår av min 14-dagars period av bara jobb. Härligt!


/MKommentarer
Postat av: Sarah

Svar : Ja , jag försökr så gott jag kan :D

2010-07-08 @ 22:46:10
URL: http://sarahjacobsson.blogg.se/
Postat av: sarah

svar : haha , jadu jag vet inte :P Men hade så ont i kroppen så jag jag tyckte det behövdes :P

2010-07-19 @ 23:15:59
URL: http://sarahjacobsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback