Hur långt är du beredd att gå?


Jag läser om den nya ”trenden”. Det är självklart att alla vill känna sig vackra, på sitt eget sätt, men någon stans måste det dras en gräns. Att vara vacker kan definieras på olika sätt men hur vackert kan det vara att må dåligt både psykiskt och fysiskt, få fula ärr och att få utstå lidande på många olika sätt? För mig är det vackert att må och känna sig bra, att vara trygg i sig själv. Visst, det finns saker som jag också skulle vilja ändra på men jag vill hellre kunna tycka om mig själv och vara trygg i mig själv som den jag är just nu. Jag vill inte behöva kasta pengar i sjön för att det anses ”vackert”.

 

Hur många bilder på kändisar som är totalt sönderopererade har man inte sett? Tori Spelling, Michael Jackson, Jocelyn Wildenstein, Linda Rosing och Victoria Silverstedt. Det är inte många som erkänner injektioner, operationer eller andra små ingrepp men de har det gemensamt. Om man nu inte känner sig vacker, och lägger sig under kniven, varför står man inte för de åtgärder man gör? Jag tycker att det är jättevackert att se naturlig ut, vad nu naturlig än må vara från individ till individ.

 

”Trenden” är som störst i USA där de har så kallade ”pump parties”. Människor, med antagligen ganska dålig ekonomi, söker sig till de här festerna i tron om att bli vackrare när det i själva verket är livsfarligt. Fiordaliza Pichardo var en utav dem, men hon hann inte njuta på grund av att hon avled endast ett dygn efter en injektion. Industrisilikonet som man injicerar är flytande men kan bilda klumpar i bl.a. lungorna.

 

Jag skulle själv aldrig välja att gå den vägen för att känna mig vacker. Det finns så mycket annat man kan göra för att känna sig vacker, man behöver inte gå döden till mötes. Oftast sitter det i tanken hur du ser på dig själv och det är mycket billigare att ändra en tanke än hela sitt utseende.

 

Jocelyn Wildenstein


Michael Jackson

 

Tori Spelling

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Emmelist

hennes bröst ser fan inte bra ut alltså :(

2009-09-27 @ 18:39:42
URL: http://emmelist.blogg.se/
Postat av: Emmelist

nja det vet jag inte. har en kompis som har världens snyggaste tuttar. och hon har opererat sig :)

2009-09-27 @ 19:34:44
URL: http://emmelist.blogg.se/
Postat av: Emmelist

nja det vet jag inte. har en kompis som har världens snyggaste tuttar. och hon har opererat sig :)

2009-09-27 @ 19:34:48
URL: http://emmelist.blogg.se/
Postat av: erica

okej, det där var inte snyggt! :)

2009-09-27 @ 19:42:45
URL: http://ericaalsterlund.blogg.se/
Postat av: MALINHE - FOTOBLOGGEN!

SV: okejokej =)

2009-09-27 @ 20:17:31
URL: http://malinhee.blogg.se/
Postat av: S A N D R A T J U L I N S

kolla in dagens snygging! =) http://sandratjulins.blogg.se/2009/september/channing-tatum-3.html#comment

2009-09-27 @ 20:44:03
Postat av: Emma

Hej. Jag tycker percis lika som dig. Men Utseéndet för mig är självförtroende. Jag skulle aldrig kunna skönhetsoperera mig, bara för att vissa tycker det är snyggt. Men det finns killar som tycker det är snyggt när man är nartuligt vacker. Visst det kan vara okej att kanske operera om dig en gång (en lite operation). Men när man gör om det flera gånger, de är då man gått över gränsen. Synd att det finns för få människor som är "naturliga" här i världen...

2009-09-27 @ 21:15:45
Postat av: Simone

Jaa, alla bestämmer ju över sina kroppar och liv så :)

2009-09-27 @ 22:16:02
URL: http://fattybom.blogg.se/
Postat av: N O E S C A P E

sv: haha,okey jag hinner inte just nu men senare ska jag iaf ;D

2009-09-28 @ 07:43:15
URL: http://noescape.blogg.se/
Postat av: Malin - Hockeyfruga

otäckt alltså, riktigt otäckt!

2009-09-28 @ 10:00:50
URL: http://mysunshinestory.blogg.se/
Postat av: LIENE

det är hemskt med skönhetsoperationer. Alltså om man redan ser bra ut. Skjut att operara sig bara fast man inte är nöjd, man skulle kunna bli nöjd med sig själv om man bara ville och verkligen försökte.

2009-09-29 @ 07:09:53
URL: http://lienes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback