5 sanningar


♦ Jag är onormalt morgontrött. Många gånger har jag fått höra från folk att dom tror att jag är död när jag sover eftersom att jag andas så tyst. Men sanningen är den att det är på morgonen jag är _död_. Ibland skrämmer jag mig själv. Efter kl 10 börjar jag bli människa igen, men morgonhumöret är inte att leka med, inte ens efter kl 10..

♦ Jag köper gärna mycket och/eller dyra saker för att jag tror att jag ska må bättre då. Man tycker ju att jag borde ha lärt mig vid det här laget att det inte funkar så..

♦ Jag har under större delen av mitt liv mått fruktansvärt dåligt över min vikt och min kropp. Så länge jag kan minnas, typ. Jag kan inte förstå mig på min egen besatthet av detta, at all..

♦ Jag tycker om att läsa alla storbloggar så som BB, Kenza, Kissie (ja, jag skäms!) o.s.v. för att jag flyr mitt eget liv under tiden jag läser deras bloggar. Det är skönt att glömma alla bekymmer medans man läser om deras i-landsproblem..

♦ Jag har alltid varit väldigt rädd av mig. Rädd för allt, nästan. Jag är ganska feg och vågar absolut inte göra saker som kan leda till att jag skadar mig på något sätt. Jag tycker inte om att chansa på saker för att det finns alltid 50% risk att man förlorar. Behöver jag nämna att jag är ganska blyg dessutom?/MKommentarer
Postat av: sarah

Svar : Riktigt sköna är skorna med :D

2010-09-13 @ 21:28:25
URL: http://sarahjacobsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback