Hela handen full


Senare idag ska jag på fem årskalas. Det är alltså fem år sedan allt vände, det är fem år sedan jag såg en ljusglimt. Det är fem år sedan Gabriel föddes. Och dessa fem år har varit hur bra som helst, tack vare den ungen.
Jag hade gärna velat titta på gamla bilder från tiden då han var alldeles ny..meeeeen min externa hårddisk valde ju att krascha så jag kommer inte åt dom bilderna. Jag får väl helt enkelt titta på honom som den femåriga pojke han är idag.
Grattis älskade femåring ♥


/M5 sanningar


♦ Jag är onormalt morgontrött. Många gånger har jag fått höra från folk att dom tror att jag är död när jag sover eftersom att jag andas så tyst. Men sanningen är den att det är på morgonen jag är _död_. Ibland skrämmer jag mig själv. Efter kl 10 börjar jag bli människa igen, men morgonhumöret är inte att leka med, inte ens efter kl 10..

♦ Jag köper gärna mycket och/eller dyra saker för att jag tror att jag ska må bättre då. Man tycker ju att jag borde ha lärt mig vid det här laget att det inte funkar så..

♦ Jag har under större delen av mitt liv mått fruktansvärt dåligt över min vikt och min kropp. Så länge jag kan minnas, typ. Jag kan inte förstå mig på min egen besatthet av detta, at all..

♦ Jag tycker om att läsa alla storbloggar så som BB, Kenza, Kissie (ja, jag skäms!) o.s.v. för att jag flyr mitt eget liv under tiden jag läser deras bloggar. Det är skönt att glömma alla bekymmer medans man läser om deras i-landsproblem..

♦ Jag har alltid varit väldigt rädd av mig. Rädd för allt, nästan. Jag är ganska feg och vågar absolut inte göra saker som kan leda till att jag skadar mig på något sätt. Jag tycker inte om att chansa på saker för att det finns alltid 50% risk att man förlorar. Behöver jag nämna att jag är ganska blyg dessutom?/MFredagsmy...lördagsmys!


Ikväll är det ju lördagsmys som gäller! Och igår var det fredagsmys..Egentligen är jag sugen på att dra med mig tjejerna ut och häva i oss öl och tequila. Men icke, jag har ingen hundvakt. Och det känns inte bra att lämna honom för en sådan anledning dessutom. Men snart så, snart är det dags för ett tequila-race!

Jag, Linn, Lii, Gabriel och Caspian ska ha helmys ikväll. Laga Taco och försöka hitta något vettigt på tvn.
Det tror jag blir bra!
Världens grymmaste unge ♥


/MCappe-Kastrull


Nu har det blivit lite mer liv i Caspian. Han sover mindre och busar mer. Emellanåt blir han mer eller mindre galen, tror dock att det beror på att han är övertrött. Men det är roligt att han är vaken mer, så att han kan va med.
Imorgon ska han få följa med på kalas! Det kommer nog att bli en höjdare..
Idag har jag köpt en sele åt honom. Vi var ute en sväng förut och han verkade tycka att det var helt okej med selen. Jag tyckte att den funkade väldigt bra! Det kändes som att jag hade bättre kontroll. Skönt för oss båda.
Caspian vill leka med katterna men dom tycker mest att han är jobbig. Inte lätt för lille korven. Det är väl tur för honom att nästan alla i familjen vill leka med honom.
För tillfället ligger han och sover så det är luuugnt här hemma!


 

 

 

/M

 

 

 


Oh shit..
Är det allvarligt när man börjar ömsa skinn?


/MOnsdag


Jag powerwalkade på förmiddagen och jäklar vad pigg man blir! Det är så skönt att få röra på sig. Speciellt på morgonen/förmiddagen. Jag kan inte säga detsamma om Caspian, han gör inte mycket annat än sover. Men han blir pigg när han väl kommer ut han också.
Det är ungefär så min dag har sett ut hittils. Jag kan tänka mig att resten kommer se likadant ut.
Vi får helt enkelt se!
Det finns visst fler som är lite sugna på att rösta..


/M